در جلسه شورای برنامه ریزی و هماهنگی بعثه مقام معظم رهبری و سازمان حج و زیارت اعلام شد: فرایند اجاره مسکن زائران حج آینده در شهرهای مکه و مدینه در حال نهایی شدن است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت به نقل از بعثه مقام معظم رهبری، دراین نشست که به ریاست حجت الاسلام والمسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه درامورحج و زیارت تشکیل شد معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت ازنهایی شدن فرآیند اجاره هتلهای زائران حج آینده درشهرهای مکه مکرمه و مدینه منوره در روزهای آینده خبر داد.
در این جلسه که با ارتباط تصویری و صوتی مسئولان حج و زیارت با نمایندگان اعزامی به عربستان و مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری در عراق همراه بود آقای غلامرضا رضایی افزود: با تلاش کمیته مسکن حج تمتع ، حدود 80 درصد ظرفیت مورد نیازحج آینده در کشور میزبان اجاره شده است و این روند ادامه دارد.
معاون حج و عمره سازمان حج همچنین از تلاش های صورت گرفته در راستای کاهش مدت سفرحج آینده گزارش داد و به روند اقدامات انجام شده برای تامین مسکن زائران سفرهای عمره اشاره کرد و گفت: تاکنون برای دهها هزار زائرعمره ، مسکن درمدینه تامین شده است.
بگفته وی با توجه به تعطیل شدن سفرهای عمره از نوروز سال 1394 قرار است روند اعزام کاروان ها با دو پروازآغاز و هر پنج روز افزایش یابد تا به تدریج و در روندی آرام به ظرفیت مورد نظر برسد.
آقای حسین اسماعیلی مدیر نظارت وبازرسی بعثه مقام معظم رهبری نیز در این ارتباط تصویری ، به اجاره هتل های با ظرفیت بالا درحج آینده اشاره کرد و آن را در گامی در راستای کاهش نیروی انسانی و کارگزاران ارائه دهنده خدمات به حجاج دانست.
وی همچنین لزوم اطلاع رسانی به زائران عمره گزار را در خصوص شرایط کشورمیزبان و حضور در اماکن زیارتی در شهرهای مکه و مدینه یادآور شد.
در این جلسه ، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت از هیات اعزامی به عربستان خواست با توجه به اینکه نزدیک به شش میلیون نفرسند عمره دراختیار دارند ، تلاش کنند که حتی المقدور زمینه اعزام عمره گزاران ایرانی در ماههای رمضان و شوال نیز فراهم شود.
در ادامه این جلسه آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت از سفر اخیر خود به عتبات عالیات برای بررسی مشکلات سفرهای زیارتی به اعتاب مقدسه گزارش داد.
وی به تصمیمات اتخاذ شده در خصوص فرایند تغذیه و پخت در آشپزخانه ها و بررسی حق الزحمه نیروها دراین بخش و دیگر بخش های اجرایی و فرهنگی در کمیته قیمت گذاری اشاره کرد و بر لزوم طراحی نرم افزارمناسب برای دسترسی کامل به اطلاعات و ارائه خدمات مطلوب به زائران تاکید کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حسین بهجتی مسئول دفتر نمایندگی بعثه مقام معظم رهبری د رعراق نیز این سفر را مثبت ارزیابی کرد و برلزوم پیگیری سازمان حج و زیارت و بعثه برای اجرایی شدن تصمیمات اتخاذ شده و نظارت بیشتر در کشور عراق تاکید کرد.
نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت هم خاطر نشان کرد: دراین روند شرکت هایی که در ارائه خدمات مطلوب در تراز زائر امام حسین(ع) ضعف دارند باید ادغام شوند تا مشکلات سریعتر حل شود.
برپایه این گزارش، در آغاز این جلسه حجت الاسلام والمسلمین نواب ضمن محکوم کردن تجاوز و قتل عام مردم مظلوم و محروم غزه توسط استکبار و ایادی وی اظهار داشت: امروز غزه میدان سنجه مسلمانان و جبهه حق است آنان که در طرف مردم مظلوم غزه نایستند قطعا حامی رژیم کودک کش اشغالگر محسوب می شوند چه بخواهند و چه نخواهند.
وی افزود: پیامبراکرم و امامان معصوم (علیهم السلام) در مورد حمایت از همسایه سخنان فراوان دارند و سیره آنان الجار ثم الدار بود و در وصیت نامه حضرت علی (ع) هم آمده که تاکید پیامبر(ص) بر رعایت حقوق همسایه این نکته را در ذهن تداعی می کرد که گویا همسایه از همسایه ارث می برد.